0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Confidenţialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizaţi în calitate de utilizator/vizitator beneficiază de prelucrare numai în scopul oferirii în condiţii optime a serviciilor asociate site-ului MICUL ELECTRICIAN

Site-ul MICUL ELECTRICIAN este operat de societatea URBAREX SRL, cu sediul în Str. Calea Vitan, Nr.233 , Bl.1B, Bucureşti, Sector 3, înscrisă în Registrul Comerţului cu numărul J40 /1774 /2011.

Prin completarea formularului de înregistrare de pe MICUL ELECTRICIAN, utilizatorul declară că îşi dă consmţământul ca datele sale cu caracter personal să fie prelucrate şi folosite în viitor de către administratorii MICUL ELECTRICIAN în următoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clienţii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promoţii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari în site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promoţii, mesaje publicitare şi de marketing privind activitatea MICUL ELECTRICIAN  şi a terţilor cu care MICUL ELECTRICIAN are relaţii de orice natură (inclusiv comerciale).

Compania va reţine datele personale şi le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situaţia contului de pe MICUL ELECTRICIAN, privind evoluţia şi starea comenzilor, precum şi în evaluarea produselor şi serviciilor oferite.

Informaţiile solicitate în cazul plăţilor online intră sub incidenta condiţiilor de utilizare a procesatorilor de plăţi, iar MICUL ELECTRICIAN nu va solicita şi nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastră.

Dacă aveţi întrebări sau nelămuriri în legătură cu aceşti termeni de confidenţialitate, nu ezitaţi să ne contactaţi prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de e-mail: comenzi@miculelectrician.ro.