Cum cumpăr

Selectarea produselor dorite 

În momentul în care aţi găsit un produs pe care doriţi să îl achiziţionaţi, apăsaţi pe butonul ADAUGĂ ÎN COŞ. Veţi fi apoi direcţionat automat către pagina de vizualizare a Coşului de cumpărături, unde aveţi opţiunea să vizualizaţi lista de produse existente în coş, să modificaţi cantităţile pe care doriţi sa le achiziţionaţi sau să renunţaţi la unul, la mai multe sau la toate produsele introduse în coş. Pentru a vă întoarce din nou la site şi a adăuga alte produse în coş, acţionaţi butonul CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE.


Informaţii pentru expediere 

Pentru a finaliza comanda, apăsaţi pe butonul CONTINUARE CĂTRE FINALIZARE COMANDĂ. În cazul în care sunteţi client nou, puteţi crea mai întâi un cont de utilizator prin completarea formularului şi selectarea la final a butonului Creare cont pentru folosire ulterioară sau puteţi trimite comanda fără crearea unui cont după ce aţi completat formularul.  Acest proces nu vă va rapi mai mult de 1-2 minute, după care veţi putea finaliza comanda. În cazult în care informaţiile pentru plată sunt diferite de informaţiile pentru expediere, selectaţi în josul formularului opţiunea Livrare la această adresă şi introduceţi informaţiile dorite. 

Costuri de transport

Marfa comandată va fi livrată către dumneavoastră prin FAN Courier, iar costul transportului va apărea automat după completarea formularului de înregistrare cu datele dumneavoastră corecte. Grila de preţuri pentru costurile de transport este următoarea: pentru comezi între 0 - 2000 lei transportul se calculează în funcţie de greutate şi kilometrii suplimentari faţă de locaţiile de livrare ale FAN Courier; pentru comenzi de peste 2000 lei transportul este gratuit oriunde în ţară; iar la comenzi mai mari de 500 de lei transportul este gratuit pe raza Municipiului Bucureşti şi judeţul Ilfov.


Finalizarea comenzii 

Pentru a plasa comanda, selectaţi metoda de plată pe care o preferaţi şi selectaţi butonul Comentariu, care vă permite să trimiteţi eventualele informaţii suplimentare. După ce v-aţi asigurat că sunteţi de acord cu Termenii şi Condiţiile practicate, apăsaţi butonul TRIMITE COMANDA.

Comanda dumneavoastră a fost finalizată, iar în scurt timp veţi primi un e-mail cu: ID-ul comenzii, datele dumneavoastră şi produsele comandate.