0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Despre Noi

      Miculelectrician.ro este un magazin online de vânzări de materiale electrice, dezvoltat de SC NEXTCAB SRL, cod fiscal RO33198851, dedicat persoanelor fizice şi persoanelor juridice cu peste 5000 de produse care pot fi livrate rapid în toată ţara. 

     Magazinul s-a schimbat în fiecare an de la înfiinţare pentru a oferi clienţilor săi cea mai simplă şi plăcută experienţă de cumpărături.

Timeline MiculElectrician.ro
     În spatele magazinului online stă experienţa noastră de vânzare directă către persoane juridice şi persoane fizice din 2011 şi dezvoltarea constantă a firmei, care în 2014 a realizat o cifră de afaceri de 7. 237. 957 lei, devenind astfel unul dintre furnizorii importanţi de materiale electrice din Bucureşti.

     Depozitul de aproximativ 1 200 metri pătraţi aflat în zona Ilfov, Tunari, ne-a permis stocarea unui număr mare de produse din portofoliul nostru, lucru care a facilitat livrarea foarte rapidă a produselor către clienţii noştri. După cum se specifică şi pe site, pentru comenzi mai mari de 500 lei, în Bucureşti şi Ilfov, facem livrarea cu maşinile noastre, care sunt prezente în trafic zi de zi. 

masina-micul-electrician

      Solganul nostru este "viitorul electricelor", de aceea vrem să dezvoltăm împreună cu clienţii noştri un magazin şi aplicaţii online, care să facă achiziţia de materiale electrice cât mai comodă şi avantajoasă. 

     Sugestiile sau criticile dumneavoastră reprezintă pentru noi dezvoltare şi perfecţionare. Echipa noastră este într-o continuă căutare de soluţii pentru a fi cât mai promptă când vine vorba de oferirea unor răspunsuri eficiente solicitărilor şi comenzilor dumneavoastră. 

     Vă mulţumim că sunteţi alături de noi şi vă reamintim că orice sugestie aveţi o puteţi trimite la adresa: contact@miculelectrician.ro.