0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Termeni si condiţii

Prezentul document prin conţinutul său pune la dispoziţia terţilor utilizatori regulamentul privind termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului MICUL ELECTRICIAN  (miculelectrician.ro).

Site-ul MICUL ELECTRICIAN (miculelectrician.ro) înregistrat la ANSPDCP cu număr infochiosk: 279564531178, este operat de societatea Urbarex SRL, cu sediul în ILFOV , TUNARI, ŞOS. DE CENTURĂ , NR.24-26, ILFOV, TUNARI, RO28055286, înscrisă în Registrul Comerţului cu numărul J40 /1774 /2011. Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea şi cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor şi condiţiilor enunţate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele şi consecinţele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului MICUL ELECTRICIAN (miculelectrician.ro) îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment conţinutul acestui acrod, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuarea "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Dreptul consumatorilor de denunţare unilaterală a contractului

Vă rugăm să vă asiguraţi că aţi verificat specificaţiile produsului şi compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producătorului înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător şi MICUL ELECTRICIAN (miculelectrician.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanţa Guvernului 34/2014, privind protecţia consumatorilor la incheierea şi executarea contractelor la distanţă.

Exercitarea dreptului de retragere

(1) Înainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informează vânzătorul cu privire la decizia sa de retragere din contract.  În acest scop, consumatorul poate alege una dintre următoarele variante:
a) de a folosi modelul de formular de retragere ataşat;
b) de a face orice altă declaraţie neechivocă în care îşi exprimă decizia de retragere din contract.
(2) Consumatorul şi-a exercitat dreptul de retragere în perioada de retragere menţionată la art. 9, alin. (2) şi la art. 10 din OUG 34/2014: în cazul în care comunicarea cu privire la exercitarea dreptului de retragere este transmisă de către consumator înaintea expirării perioadei respective.
(3) Sarcina probei privind exercitarea dreptului de retragere în conformitate cu dispoziţiile din prezentul articol revine consumatorului.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că se retrage din contract, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. 

Administratorul MICUL ELECTRICIAN (miculelectrician.roface eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor de pe site, însă acestea unori pot conţine inadvertenţe (specificaţiile sau preţul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atenţie! Fotografiile au caracter informativ şi pot conţine accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.

Garanţia produselor

Toate produsele comercializate de către MICUL ELECTRICIAN (miculelectrician.ro), beneficiază de condiţii de garanţie conform legislaţiei în vigoare şi politicilor comerciale ale producătorilor.

Pentru produsele care nu sunt însoţite de un certificat de garanţie emis de producător/ importator, factura eliberată de către vânzător serveşte totodată şi ca şi certificat de garanţie şi se soluţionează la sediul MICUL ELECTRICIAN (miculelectrician.ro) prezentat în pagina de contact, prin repararea, înlocuirea sau stornarea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) în vederea soluţionării garanţiei revine în responsabilitatea MICUL ELECTRICIAN (miculelectrician.ro), expedierea se va face prin intermediul firmelor de curierat. Soluţionarea garanţiei se face în maxim 15 zile calendaristice.

Frauda

În scopul accesării şi utilizării anumitor secţiuni ale website-ului, poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declaraţi că vă asumaţi integral responsabilitatea pentru toate şi oricare dintre activităţile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideţi pe website şi, în consecinţă, vă sfătuim să asiguraţi securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl deţineţi este compromisă, trebuie să anunţaţi imediat administratorul site-ului. MICUL ELECTRICIAN (miculelectrician.ro) nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terţilor de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului. 

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului MICUL ELECTRICIAN (miculelectrician.ro), utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna termenii şi condiţiile de utilizare şi orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori şi administratorii MICULUI ELECTRICIAN (miculelectrician.ro) sau asociaţii/ partenerii/ afiliaţii acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluţionat în instanţă, în conformitate cu legile română în vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul MICUL ELECTRICIAN (miculelectrician.ro) îşi rezervă dreptul de a modifica structura şi interfaţa oricărei pagini sau subpagini a site-ului MICUL ELECTRICIAN (miculelectrician.ro)  în orice moment şi la orice interval de timp ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parţial sau în totalitate serviciile puse la dispoziţia publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Drepturile de autor (Copyright)

Întregul conţinut al site-ului www.miculelectrician.ro, incluzând, texte, imagini, grafice, elemente de grafică web, scripturi şi orice alte date, este proprietatea SC Urbarex SRL sau a furnizorilor săi şi este protejat conform Legii drepturilor de autor şi legilor privind dreptul de proprietate intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul scris a oricăror elemente de pe site-ul www.miculelectrician.ro sau a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuală puteţi folosi adresa de mail contact@miculelectrician.ro

Programul de lucru este în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 09 AM - 17:30 PM, excepţiile fiind zilele de sărbătoare legale declarate libere. Vânzarea şi livrarea produselor se face exclusiv pe teritoriul României.

Fotografia afisşată are caracter orientativ şi poate prezenta accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către furnizorii, producătorii sau reprezentanţii oficiali; ele pot fi modificate fără înştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală.

Dacă aveţi întrebări sau nelămuriri în legătură cu aceşti termeni de utilizare, nu ezitaţi să ne contactaţi prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de e-mail contact@miculelectrician.ro